2014. január 6., hétfő

37.- Egy nehéz nap éjszakája (Üzenet a legjobb barátnak)


Drága Pusztító Peti!


Ha eddig hittük, tudjuk miről szól a dal, tévedtünk. Mindmáig fogalmunk sem lehetett. S igen, mostanra túl vagyunk egy nehéz éjjel nappalán, s most éljük egy nehéz nap éjszakáját.

Innen a jól megszokott szürke vagy lila laptop elől sem könnyebb, mint neked odabenn lehet. Mert remélem a műtét után már újra álomba merültél a sütikkel eltelítve, ha már egész nap koplalnod kellett.
Ejnye, ejnye Peti. Hányszor mondtam neked mindig legyen helyén az eszünk? A magunkfajtát a magukfajták megvetik, gyűlölik, és ők a Justice League (az Igazság Ligája) a szentek, akik szegény megvetettként is harcolnak értünk (is).
Fityfenét. Sosem szerették azokat, akik rávilágítanak az igazságra. Az általuk éltetett komcsi rendszer is így működött. Csak ma Gulag helyett a járóka rácsain belülről engednék tekintetünket a napsütés irányába emelni. Ha beszélsz, akkor körbetekerik a fejed szigetelőszalaggal, s elveszik a kedved a leszedés utáni megszólalástól is..
Igazságtalan? Igen, tudom. De hidd el drágám, a mesékből megtanulhattuk a gonoszok elnyerik méltó büntetésüket. S ahogy mindig szoktam volt mondani: Minden mesének Happy End a vége. Ha még nincs Happy End, akkor a történet sem fejeződött még be.
Nem mondom, hogy ami ránk vár most az könnyű lesz...hogy majd végig ugrándozva a mosollyal kirakott sárga köves úton nem fogunk könnyeket ejteni. Dehogynem. Én csak annyit ígérek, hogy melletted leszek és fogom a kezedet. Mint 4 éve, mint tegnap, és, mint ígértem míg élünk. :)
Én mindig itt leszek veled:
Bonnie Parker (A te fekete Monroed)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése