2015. december 31., csütörtök

92.- Óév zárás

Körülbelül 10-11 éves korom óta minden szilveszter napján csinálok egy összesítőt az elmúlt évemről. Visszatekintek, egy csokorba gyűjtök mindent, amire büszke vagyok és szembenézek a hibáimmal, hogy lehetőség szerint többet ne kelljen velük ilyen szinten szembesülni. Nos, nézzük Bonnie és a blog 2015-ös évét.

Bonnie Világában az év első felében megismerkedhettetek Patrick-kel az Aranyszívű bohó sráccal, aki azóta úgy tűnik hál'isten megtalálta azt a lányt, aki hozzá illik és akire mindig is vágyott. Nem Bonnie volt a megfelelő társ számára, de ezúton is kívánok nekik még sokszor ennyi boldogságot, mint amennyi idén érte őket.

Ugyanígy jelent meg, mint derült égből villámcsapás Karl a lány életében. S mivel egyikük sem volt rá igazán felkészülve, számítani lehetett rá, hogy a történetnek nem lesz a legpozitívabb végkimenetele. De ezúton is szeretném átadni neki az Bonnie/Marina köszönetét. Elindította az Önmegvalósítás útján, megmutatta neki mennyit ér valójában, megtanította korlátok és feltételek nélkül tiszta szívből szeretni és azt, hogy hogyan élvezzük ki életünk minden napját, mintha az az utolsó volna. Soha nem fogja tudni elmondani neki, hogy mennyit is tett érte az alatt a rövid idő alatt, amit együtt tölthettek. De Marina nevében is nyilatkozhatok, itt mindig lesz barátként, aki hazavárja tárt ajtókkal és késő este gyros tálat csinál neki, ha épp azt szeretne.

Majd az ősz kezdetével került elő az a bizonyos PSz, akit sosem neveztünk nevén, ám mégis Ő a "Végzet Emlékirataiból"-bejegyzés sorozat múzsája. Az ember, akivel minden nap élmény, ám nélküle időnként főhősnőnk csak egy kétségbeesett kislánnyá válik. A Férfi, aki mellett olyan néha, mint egy hullámvasúton, mikor csak reménykedni tudsz, hogy teljesen biztonságos.
Még akkor is, ha már az elejétől tudni lehetett, hogy sosem volt az. De mellette boldog a lány, s érzi, hogy minden rendben lesz. Előbb vagy utóbb biztosan.

Köszönettel tartozunk továbbá minden régi és új Barátnak, valamint Bonnie családjának, akik végig mellette ültek és akár 100x meghallgatták ugyanazt a históriát, hogy boldoggá tegyék a lányt. Mikor maga alatt volt, nem engedték összetörni, s csak remélni tudom, hogy Ők sem érezték magukat soha elhanyagolva. Jövőre még több időt szeretne veletek tölteni, amennyit csak tud.

Mindez idő alatt Bonnie elkezdte a 2016-os év legnagyobb meglepetését, amelyről csak nagyon-nagyon kevesen tudnak, de figyeljetek és higgyétek el, hatalmas dobás lesz. ;)

Köszönetet szeretnék nyilvánítani továbbá mindenkinek, aki részt vett Ebben az Évben (is) a lány életében. Átnevetett/végig beszélgetett napok és éjjelek, dobogós versenyeredmények, napokra elszökések a Világ elől, jó tanácsok, biztatások, időnként korholások.

"Valamint hálás vagyok mindenkinek és büszkeséggel tölt el, hogy segítettek abban, hogy az év minden napján Önmagam legjobb verziója lehessek. Nélkületek nem jutottam volna oda, ahol most vagyok. Köszönöm drágáim <3"- Bonnie Parker

Kívánom minden álmotok váljon valóra az Új Évben, sose veszítsetek a motiváltságotokból, emberi kapcsolataitok fűződjenek még szorosabbra és Sose feledjétek:
Önmagatok legjobb barátja és legnagyobb ellensége TI MAGATOK VAGYTOK!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése