2013. november 29., péntek

32.- A számtulajdonosok szívásai

Előző nap betegségéből kifolyólag megint úgy esett be az ágyba, mint egy krumplis zsák. Nem gondolkodott. Nem érzett semmit, csak fáradtságot. Lehunyta a szemét, s abban a pillanatban már az álmok világában is találta magát. Habár később nem tudta felidézni mit is láthatott, csak a nyugtalanság maradt meg benne, ami viszonylag sokáig kitartott.
Az éjszaka során négyszer vagy ötször is felkelt rövidebb időközökre. Mindegyik után vissza tudott aludni, azzal probléma nem volt, csak olyannyira fél-éber volt, hogy 17 óra "pihentető alvás" sem segített.
A reggele sem indult sokkal kellemesebben. Bár a The Boys Are Back című Dropkick Murphys szám a zenetörténelem egyik legjobban összekomponált dala lett, ez mit sem változtatott azon, hogy Bonnie imádott kütyüjét kivágta volna szíve szerint az ablakon. Nem tette meg. Udvariasan fogadta a bejövő hívást és kismértékben boldogította a tudat, hogy nem megint valami random embert keresnek az ő számán, mint az elmúlt hetekben jó néhányszor. 
Az előző telefonszámánál is voltak kisebb-nagyobb konfliktusok abból, hogy mellé tárcsáztak az emberek, és annyi eszük nincs, hogy megvárják amíg a vonal másik végén nagy szemekkel, (s kissé a szövegektől meglepődött) tulajdonos bemutatkozzon.
Az első ilyen mókás eset nevezett T. G. (vélhetően az előző számtuajdonos) édesanyjától származhatott. 
Ergo idős mamika, miután főszereplőnk elmondta neki, hogy nem a fia, leüvöltötte a leányzó fejét, hogy "Maga szemét perszóna, adja vissza a fiamat!". - S pár perces mentegetőzés és védekezés "Nem vettem el sem a fiát, sem a telefonját." után odaadta édesanyjának a készülőket, hogy rázza le a vén szipirtyót. Aki Mucónak is szintúgy rázendített. "Tudom, hogy annál a kis kurvánál bujkál a gyerek már 3 hete."- s ment ez a műsor még fél órán át, ami idő alatt a boszorka még a rendőrséggel is fenyegetőzött. 
Higgyétek el, kész Mónika Show volt. (Mellékesen ismerősi körében egy darab T.G.- sem szerepelt és akkor fél éve együtt volt párjával, aki valószínűleg nem szívesen osztozkodott volna a hölgyeményen.) 

Mindemellett havonta érkezett sms, arról, hogy a hitele nem lett befizetve. Tegye meg, mert már több százezer forinttal tartozik. S amikor ezek az üzenetek a telefonnak egy-egy felhangosított állapotában jöttek, akkor kellően elég kellemetlenség okozóivá váltak. Ejnye T.G. hát minden trógerségedért más fizessen? 

Utolsó sztorinak pedig a második kedvenc szituáció maradt körülbelül másfél évvel ezelőttről. Egy szexuálisan túlfűtött hölgyemény volt a vonal másik felén, s ahogy Miss Parker felvette a telefont rázendített mondókájára, mielőtt mukkanni lett volna ideje.
"Ohh G, annyira jó voltál tegnap este. Még mindig nedves a... ha rád gondolok és arra, hogy milyet szexeltünk. Gyere ki ma este és megint azt csinálsz velem amit akarsz. Én pedig...."- és ezzel elrészletezte, hogy T. Herkules G.-nek mennyire fenomenális teljesítménye volt és, hogy milyen huncutságokat művelne vele. 10 perc után pedig harsány nevetésre kapta fel a fejét kedves kis nimfo érdeklődőnk, mikor a vonal másik feléről egy fiatal lány közölte vele. "Üdvözlöm! Ez nem az ő száma..." Erre pedig nem meglepő módon a másik hölgy lecsapta a telefont.
Utóirat: Bonnie elnézését kérné T.G.-től, mert egy ilyen lehetőséget elvett tőle, de reméli, amiért annyiszor kihúzta a bajból, megbocsát majd neki. :D


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése