2014. augusztus 23., szombat

52.- Húzd ki magad husika!

"Nők..."-szokta Bonnie és legjobb barátnője Nancy mondogatni a lehető leglekezelőbb hangsúllyal, mikor meglátnak egy tinicsipát, vagy egy szebb napokat élt tyúkot, akire ugyanúgy ráborult a Rossmann összes kozmetikuma, mint fiatal utódjára.
"Tudnám, mire jó ez?"-töprengett főhősnőnk pillanatnyi szabadidejében. Hajáról csepegett még a víz, mikor lábujjhegyen betipegett szobájába és elindította újra kedvenc dalait. Kecses mozdulattal arrébb hajította a törülközőjét és belenézett a nagy tükörbe szekrénye ajtaján.
"Hát, ez vagyok én.."- méregette magát. Életének ahhoz a szakaszához ért, mikor nem az elbújt párnácskákat vizslatta magán, hanem azt, ami tetszik neki Megfogadta, többé nem foglalkozik azokkal, akik a vélt vagy valós pluszokat keresik rajta. Azoknak ott kell lenni, mindemellett... azért továbbfejleszti magát.
"Fullos csaj leszel.."-csendült fel fejében a hang, aki ezt ösztönzésnek szánta.
Hölgyek, urak tisztázzunk valamit. Az a NŐ szép, aki magabiztos, van stílusa és mosolya az egyik legélesebb fegyvere. Nem számít, hogy citromsárga, hófehér, esetleg hupikék, csak nem rejti magát vonzónak álcázott maszk alá. Inkább ne fogadjon el minket mindenki, minthogy két lábon járó Hammerite festékpalettának álcázzuk magunkat. Push up? Ugyan minek? Csak az önbizalmukat próbálják vele a csajok feltornázni. Hiszen, hát kicsoda a média, hogy megmondja, hogy nézz ki és mire költsd el a kereseted? Fogyassz és folyton csak fogyj... A saját nyomorukat próbálják belénk plántálni, mert az, hogy adsz magadra nem jelent havi szinten több tízezreket a szépségszalonokban...
Kedves uraim! Kérem legyenek tekintettel arra, hogy a nők önöknek próbálnak a legtöbb esetben megfelelni. Maguknak szól a smink, a ruha, a frizura... Feleslegesnek találják? Ja, kérem... Éreztessék velünk, hogy nem ez a fontos. Dicsérjenek néha, ha úgy látják van miért. Egy hölgy tükröz mindent, így a párját is... Na meg köztünk szólva önök is mosolyra vágynak, mikor szívük hölgyét meglátják, nem kezükben a sodrófára. ;)

13 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Személy szerint én nem értem ezeket a mai fiatalokat akik követik a divatot.
    Nem is értem miért nem csinálnak saját "divatot"amit saját maguk viszik és nem mennek a tömeg divat után.
    Amúgy nem értem azt a nőt aki próbál megváltozni csak hogy ő NŐ?! legyen. Szerintem minden embert úgy szép ahogy van. Most azért megváltoztatja magát mert "jajj nem tetszik ez..biztos ne lesz így senkim.." pedig lehet épp egy illető pont azt az alakot, tartást, mosolyt, popsit, alkatot szereti. Ízlések és pofonok.
    Amúgy mit értesz "párnácskák" alatt?
    Amúgy talán mindez egy általános tévhit, hogy a nő csak akkor nő, amikor párkapcsolatban él. Lehet hogy nem a másikhoz képest kellene meghatározni magát.:)
    De lehet hogy valójában a kudarcok kezdik összehúzni a személyiséget, és ez negatív hatással van a nőkre, a nőiesség megfelelő megélésére.
    Amúgy ha gondolod olvasd el Csernus könyvét Férfi - Nő c. könyvét. Szerintem elkezded lehet te is beleragadsz a könyvbe. :) ^^.

    Üdv
    Névtelen ^^. (majd ha kitalálod ki vagyok akkor kiírom máskor névvel a bejegyzéseidhez ) :P

    VálaszTörlés
  4. Hello :) A blogom kiírja, hogy ki volt az a fiatalember, aki törölte a megjegyzéseket, amelyeket névvel küldött. :) És most olvasom a Férfi című könyvet is. Sok igazság van benne. :)

    VálaszTörlés
  5. Ó kár =(
    Amúgy én már vagy 2x elolvastam mind a kettő könyvet.
    Jó tény hogy az összes könyvét már kiolvastam tőle, de ez a kettő számomra nagyon OTT van! Az a könyv amire azt mondom hogy nincs benne duma, hanem rátér a lényegre.
    Amúgy már lassan 2-3hónapja olvasom a blogodat ^^ és tetszik. Elég jó, és tartalmas :) .
    Szerintem jól le lennénk együtt ha pl.: beülnénk beszélgetni valami helyre (kávézó..miegymás) kitudja azonos hullám hosszon vagyunk.


    Üdv
    A névtelen :P hihi ^^.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ui.: Még pár régebbi blogodhoz is írtam :)

      Törlés
    2. Régebbi blog vagy régebbi bejegyzés?

      Törlés
    3. Jajj bocs. Fáradtság :(
      Régebbi bejegyzésed :)

      Törlés
    4. De miért jó ezt névtelenül? :)

      Törlés
    5. Most mondanám azt hogy próbáltam egy kis Névtelenséget belevinni. Hogy törd a buksid hogy : Vajon ő ki lehet?
      Mint egy régebbi bejegyzésedbe akire később rájöttél ki az :)

      Törlés
    6. Rólad tudom ki vagy azt hiszem, róla máig nem :)

      Törlés
  6. Na és szerinted ki vagyok? ^^.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aki nemrég írt névvel, csak kitörölte.. Nemde? :)

      Törlés