2014. augusztus 20., szerda

51.- Egy csók Nikki Sixxnek

Gyengelelkű olvasóim, kérlek itt hagyjátok abba! Ne kínozzátok magatokat azzal, hogy ezen soraim tovább tanulmányozzátok, mert Bonnieból kitört a pokol legangyalibb démonja..


Felszállt a buszra és megszűnt a külvilág, a feje lüktetése is a távolsággal egyre jobban tompult. Mintha otthagyná azt, ami elvárja tőle, hogy egy kibaszott ideál legyen formás seggel, tökéletes alakkal és 180-as IQ-val. "Ne ragaszkodj ennyire! Ne bújj! Fogyj még! Akarj jobb lenni!" Bonnie pedig csak egy hatalmas bemutatással búcsúzott idejekorán attól, amit annyira várt. Előkapta a Heroinnaplókat és falta a sorokat. Ahogy Nikki Sixx teljesen bedrogozva úgy írt az életről, a szexről, a drogokról, a Rock&Roll-ról, hogy bármilyen konzervatív, vagy normál idegzetű ember a puszta olvasástól is ideg összeroppanást kapott volna... Na, így kell hatásosan szortírozni a közönséget. Mikor elkezdi fejtegetni, hogy a heroint már csak a farkába tudta beszúrni, mert csak ott volt rajta ép ér.. A hideg rázta, s mégis arra késztette, hogy folytassa.
Ahogy kiszáradt szájához emelte az eperlevet, amitől úgy érezte egy pillanatig felfrissül... Tévedett. Az első korty, ahogy a nyelvéhez ért, egészen más volt. Mintha vér volna... Sixx vére, ahogy a fegyverekkel teli szekrényben bassza szét a vénáit a törött tűvel, hogy végre anyaghoz jusson.. Fenomenális ez a fazon. Majd miután vámpírkodásom abbahagyta, a sorok elkezdtek újra futni a szeme előtt.
Teljesen beállva írt Vanityről. Az örök szerelméről, aki sosem létezett. Felemelő, ahogy ez a fazon meséli, hogy egyik csajt a másik után elégítette ki negédes sikolyukig, majd mikor azzal végzett jött a következő, végül az éjszaka közepén elküldött mindenkit a vérbe, hogy visszatérjen szenvedélyéhez és a démonaihoz.
Halhatatlanná vált bennem a Mötley legendája. Puszta írásával kihozta belőlem a démont, ami bennem szunnyadt és a Nőt. Aki felteszi a pilótaszemüveget és az égő cigarettával szájában, felemelt középső ujjával hátrapillant és legangyalibb mosolyával megkérdezi az addig bálványozott sráctól... "Na, ilyet még nem basztál, mi?"

1 megjegyzés:

  1. Állati jó ez a könyv :P Kétszer is kiolvastam annyira jóóóó ^^.

    Üdv
    Névtelen :P

    VálaszTörlés